Industrial wedding inspiration

Sessió d'inspiració nadalenca

No saps com ni perquè, de vegades del no-res surt un projecte fantàstic, i és que una tarda de xerrada i riures amb l’Ana de Zoe and Zebra donen per a molt!! Així que sense adonar-nos estàvem organitzant aquesta Industrial Wedding Inspiration per desitjar-vos un bon Nadal.
Estava claríssim, havia de ser en un espai genial, que ens va proporcionar l’espai FreserArt. Alguna cosa diferent, divertida i ple d’optimisme i bon rotllo. Així que vam decidir omplir-ho tot de moooooolts globus, que van venir de la mà de Topos con Rayas, una autèntica festa! I els nostres models van fer la resta. La Jackie d’Uniko Models, en Sebastià i l’Alexandra van estar brillants i vam passar un dia genial. La Susana Puigsegur es va encarregar de la perruqueria i el Make up perquè estiguessin radiants i espectaculars amb els looks que ens va preparar l’Inmaculada García, el toc que necessitàvem per tenir una núvia diferent, elegant i amb un look rodó.

L’Ana és molt meticulosa i va dissenyar tots i cadascun dels racons perquè fossin perfectes, amb aquest toc nadalenc. La sessió es va realitzar en dos espais diferents on vam disposar dues taules dolces que va preparar Dolç Atelier acompanyades de les flors de The Boj i la papereria de This is Kool. Tot combinat a la perfecció i amb molt gust amb la paleta de colors escollits.

Així que a mi no em va costar gens immortalitzar aquest super treball realitzat per un gran equip de professionals. Espero que us agradi i gaudiu tant com nosaltres fent-lo.
Ah…i BON NADAL i que passeu unes bones festes al costat de les persones que més estimeu!!