Sessió de fotos de Nadal

Sí, acabem d’estrenar octubre, però el compte enrere per a les festes nadalenques ja ha començat. Aquest any, més aviat que mai, perquè des de l’estudi fotogràfic Helena Molinos no volem que cap família es quedi sense la seva sessió de fotos de Nadal.

Aquest ha sigut un any excepcional, en el que sabem que els plans poden truncar-se d’un moment a l’altre. Per això, insistim, farem tot el possible perquè tu i la teva família pugueu gaudir d’aquesta experiència. De fet, si és necessari, deixarem el decorat muntat encara que ja hagi passat el Nadal.

Per part vostra, només us demanem comprensió i flexibilitat. Si teniu la vostra sessió de fotos de Nadal reservada i vosaltres o els vostres fills estan malalts o heu de fer quarantena, no us preocupeu. Buscarem una altra data.

El nostre objectiu és que tots pugueu fer la vostra sessió amb tota tranquil·litat i seguretat. Per això, des de l’estudi fotogràfic Helena Molinos seguim estrictament les mesures de prevenció recomenades per les principals organitzacions de salut davant la Covid-19.

Per als més previsors, heu de saber que ja hem començat amb les sessions i que podeu reservar la vostra a partir d’aquest mateix moment. Aquesta és la millor opció si compteu amb les fotos per felicitar el Nadal a la vostra familia i amics o bé per a regals nadalencs.

Empty gallery item. Please make sure you have upload image to it or check the short code.

Fotos per felicitar el Nadal i molt més

Aquestes sessions de fotos de Nadal les fem al nostre estudi fotogràfic de Mataró (Barcelona).

Aquest any l’escenari serà una acollidora sala d’estar decorada amb motius nadalencs. No hi falta la xemeneia ni l’arbre de Nadal, que espera per ser decorat pels més petits.

Si voleu, també podrem pujar a la lluna i fer unes precioses fotos entre llums i estrelles.

Totes aquestes sessions consten de 20 minuts que exprimim al màxim per poder tenir unes inoblidables fotos nadalenques en família: els més petits sols (nens i bebès) i amb els pares. També és una magnífica oportunitat si estàs esperant un@ nen@ i vols fer una sessió de fotos embarassada de Nadal.

Comptem amb diferents packs perquè pugueu escollir l’opció que més us encaixi: fotografies en arxius digitals, fotografies impreses, calendaris, postals per felicitar el Nadal amb fotos i molt més.

De fet, hi ha moltes opcions de formats possibles, només ens heu de preguntar i fins i tot podeu venir a l’estudi a veure-les!


Reserva la teva sessió de fotos de Nadal

Com dèiem, farem tot el possible perquè ningú es quedi sense la seva sessió de fotos de Nadal. Sou moltes les famílies que hi compteu cada any i, a més a més, sempre ens encanta conèixer famílies noves.

Per això, t’animem a reservar ja la teva sessió. Recordeu que podeu venir a fer-la en qualsevol moment. L’escenari ja està preparat i us espera! 😉

També, aquest any hem organitzat una sessió prop de la platja, pensant en totes aquelles famílies que prefereixen un entorn a l’aire lliure. Trobareu tota la informació aquí: sessió de fotos de Nadal a l’exterior. Si us interessa, heu de saber que només podrem fer-la un cap de setmana (el 17 i el 18 d’octubre), per tant hi ha poques places (i ja estan volant!).

Per més informació, no dubteu en contactar amb nosaltres.