Sessió Fotos Nadal 2019

S’apropa desembre i, amb ell, l’època més màgica de l’any. Així doncs, què millor que immortalitzar aquests dies tan especials amb unes fotos de Nadal en família?

El temps passa volant i pots estar segur@ que aquestes fotografies es convertiran, el dia de demà, en un bonic record dels vostres millors moments junts.

A més a més, potser estàs pensant en tenir un detall amb els avis, els tiets, els padrins o els amics per ser tan importants per a vosaltres. De ser així, per què no sorprendre’ls amb unes originals fotos de família per felicitar el Nadal?

Fotos de Nadal en família

Per aquest motiu, un any més, ja hem començat amb les sessions de fotos de Nadal en família en el nostre estudi fotogràfic de Mataró.

Així doncs, hem dissenyat dos escenaris que evoquen la màgia d’aquests dies. Per una banda, la nit: amb la seva foscor, però també amb el magnetisme de la lluna i les estrelles. Per l’altra, el dia i aquella llum tan característica de l’època més feliç de l’any.

Tot això, pensant tant per a una sessió de fotos de Nadal per a bebès, com per a nens de totes les edats, parelles i famílies senceres.

Empty gallery item. Please make sure you have upload image to it or check the short code.

Sessió de fotos de Nadal

A cada sessió de fotos de Nadal, cada família podrà escollir aquell escenari i la decoració amb els quals es senti més identificada.

Així mateix, després d’uns 20 minuts de fotos de Nadal en família (tant dels petits sols, com amb els pares), es podrà escollir amb quin format es vol disfrutar per sempre d’aquestes imatges.

Per això, des de l’estudi fotogràfic Helena Molinos hem preparat diferents packs.

D’aquesta manera, podràs optar per obtenir les teves fotografies en format digital, impreses i en una presentació de temàtica nadalenca, il·lustrant un calendari per al proper any, en una targeta per utilitzar aquestes fotos de família per felicitar el Nadal, en una bola per l’arbre, en un àlbum personalitzat i molt més.

Així doncs, si desitges més informació sobre les nostres sessions de fotos de Nadal, no dubtis en contactar amb nosaltres. I recorda… el compte enrere per a les festes nadalenques ja ha començat!

Escriu-nos i, aquest any, no et quedis sense les teves fotos de Nadal en família.

Bones festes!