Milk Bath

Estàs embarassada i t’agradaria fer una sessió de fotos milk bath? Aquesta és una de les nostres opcions de reportatge de fotografia de embarassades. Una experiència única i un record inoblidable d’aquest etapa.

Al nostre estudi fotogràfic de Mataró comptem amb una bany especialment habilitat per aquestes sessions de fotos milk bath tan especials.

Què és la fotografia milk bath?

Les sessions de fotos milk bath són una tendencia en fotografia d’embarassades. L’objectiu es aconseguir un reportatge fotogràfic de l’embaràs diferent als tradicionals i que, al mateix temps, realcin la bellesa de la futura mare i el dolç moment que està vivint.

El resultat són unes fotografies molt especials i úniques, ja que es realitzen en una banyera amb llet on s’hi afageixen flors, fruites o altres elements decoratius.

Tot això, en un ambient acollidor, tranquil i relaxat per tal que la futura mami se senti còmode i pugui gaudir d’un moment només per a ella i el seu bebè.


Fotografia milk bath per a bebès

A més a més de ser una preciosa elecció per la teva sessió de fotos embarassada, en el nostre estudi fotogràfic de Mataró també oferim aquesta opció per a les nostres sessions de fotos infantils o familiars.

Així doncs, si t’agradaria tenir un bonic record dels teus petits, gràcies al milk bath aconseguiràs immortalitzar aquesta etapa tan tendra (i fugaç) de forma molt original. I ells s’ho passaran genial!